Door een grote verbouwing werd de keukenruimte ruim 2x zo groot maar de bestaande keuken was nog modern en geheel naar wens. Alleen wilde de klant graag een bar en een op maat gemaakte kastenwand waar de verspringing van de muur in wegviel, een koffiecorner en een ingebouwde wijnklimaatkast. En omdat er tussen de entree  en de keuken een glazen deur komt wilden ze ook de kastenwand voor jassen en schoenen in dezelfde stijl doortrekken.
Wij hebben dit allemaal in onze werkplaats voorbereid en daarna op locatie gemonteerd. Gemaakt van een prachtig HPL met nerf structuur mooi doorlopend in de boven- en onderplint en lade fronten, in een zwartbruine eiken kleur. Zwart metalen design grepen op de deuren en een greeplijst bij de laden.  In de nis hebben we ledverlichting ingebouwd en de klant ging hier zelf nog een marmeren plaat in plaatsen.